hej

hej hoppade ju i går gick super först så började vi rida fram lite gick vell bra:)och sen började vi hoppa lite och MAMMA vad han hoppade gick ass bra började med och hoppa 50 kanske och sen 60 70 och till slut hoppade vi 80 90 100cm så veldig nöjd över min prins:)tränade även lite om hoppning så se upp nu på tävlingar för nu är vi på hugget nästa hälg blir det först och åcka till scharpman och köpa hjälm hoppas jag får gpa annars charles owen hjälm och sen på söndag blir det tävling i viby först med laget och sen en Lc med nille.

hej då bloggen









 Mackan<333



 saknad veldigt mycket<33333333333333

petronella!!

vaoch red emeliescponny igår petronella
världens bästa cponny<333
hoppade en oxer på 90 och ett räcke på 1.05!!!!!
my tog några bilder som kommer nu


1.05 hindret!!






svar!

Postat av: claudia

hej! jag har knyttes skorpan och knyttes lupin. du har prövat att rida lupin. kan niljljus vara busig ibland? det kan lupin och skorpan vara. en gång bockade lupin av min kompis så hon fick hjärnskakning. själv har jag ramlat av honom 4 gånger men aldrig på skorpan. har du ramlat av niljljus

svar: hej jag har ramlat av honom två gånger , men inte så jag slagit mig hårt , en gång hemma när jga red barbacka & en gång på en ungponnyklass
han är en av dom snällaste hästarna som finns och gör aldrig något dumt , eller han är busig i hagen ibland , men aldrig när man rider , han kan sparka bakut när man kör racer gallop annars aldrig :)




film 2 + ärevarvet

http://www.youtube.com/watch?v=pVfxsHYCeM0&feature=youtube_gdata

videon

filmen från idag !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WqX_qvBWiv0&feature=youtube_gdata


RESULTAT!








jag och niljljus kom tvåa!!!!!!!!!!!
niljljus är bäst !!! <33

HEJ TRÄNING I VIBY:)

Hej var och tränade i går med laget för pia kommer inte i håg vad hon heter i efter namn.Men Nille skötte sig vell bra och var pigg som vanligt och när vi värmde upp gjorde vi lite olika övningar som var väldigt bra för mig och niljljus:)Han hoppade ganska fin men fick inte till den rätta gallopen först men sen där vi ridigt ett tag så vart den bättre:) hoppade typ  runt 60 70 men somsakt väldigt bra övligar som jag och nille aldrig har gjort så är faktist väldigt nöjd med träningen det var roligt och hoppa tävlings hindrena också:)bilder kommer snart:)


skriver mera imorgon hej då




  viby äger:)

träning för eva

träning för eva gick bra han larva sig lite på slutet för han vart trött
niljljus är bäst!!!!!!<33333333



jag och nille!!!!


malin


felicia

ska sova nu godnatt!!

<3





Hej:)

Hej inte bloggat på länge har inte hunit:(Men ska försöka att blogga lite mer den här veckan.Men jag tängte berätta vad jag har gjort i veckan.I måndags var jag med cina elina och kevin och i tisdags så var det frilufsdag i skolan tråckit som vanligt och efter det gick jag hem och bara slappade och onsdags så var jag med jonna och efter det så åckte jag hem och red torsdags kom mamma och hemmtade mig efter skolan och sedan åckte vi till marieberg och köpte färg och choklad:)och efter
det utvecklings samtal i skolan sen åckte jag och mamma och hämtade jonna hos hennes morfar:)
fredags var det hallsbergsmarknad och jag gick med elina och jonna först sptäjade typ alla killar ner oss med spagettisprej:(men då gick jag och köpte sprej jag också så jag sprejade ner dom också:)
efter det så åckte jag och jonna hem till jonna och jag sovde där fredag till lördag :)
hej då bloggar mer i morgon kommer lite bilder då också.





 sötis jag älskar dig<333


SKIT NÖJD:)

Hej är super nöjd över helgen.I cr fick jag 4fel han sparang förbi hinder numer 2 jag vet inte riktigt vad som hände men han gick inte at styra så vart väldigt arg:( men sen satte jag och mamma på han martingal och då gick det super han bara körde så är så himmla nöjd att jag kom 1.
BLOGGAR MER IMORGON GOD NATT.




ÄLSKAR DIG NILJLJUS<3333333333

video

film från idag ,  bara prisutdelningen & ärevarvet , men mamma filmade inte när jag hoppade
men NILJLJUS är BÄST!!!!!!!!!!!!!!!
jag älskar honom !!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6IVHddAyGtk

vi vann

jag och niljljus vann LC idag !!!







RSS 2.0