Mot Göteborg 😃

Tja sitter i bussen nu pĂ„ vĂ€g mot Göteborg ska bli skit kul. Satt först bredvid Emelie men nu sitter jag med Linnea 🐎men nu har jag ingen lust att blogga mera nu sĂ„ hej dĂ„ kommer inlĂ€gg ikvĂ€ll 😃

Heeeeejj

Hej nu kan jag börja blogga igen.Vi Har ju inget internet 😠men jag fyllde ju Ă„r i gĂ„r satt jag fick en iPhone 4s vitđŸ˜ƒâ€satt nu sĂ€tts bloggen igĂ„ng igen . Är hos Emelie och ska sova dĂ€r tills imorgon . Vi ska ju upp vid kvart i 5 imorgon dĂ„ vi ska till Göteborg pĂ„ horseshow och det ska bli super kul tycker jag för har ju aldrig varit dĂ€r har bara varit pĂ„ Stockholm horseshow. Men nu ska vi mysa och kolla pĂ„ melodifestivalen ❀kanske vart ett konstigt inlĂ€gg men det Ă€r första gĂ„ngen jag mobilbloggar ;) haha :)

petronella



foto:frida Rydbjer

film ld/Lc

http://www.youtube.com/watch?v=arfEdcBvoZY&feature=youtube_gdata

lisa och petros resultat

LD- 0fel
LC-0+0fel



haha liparn 

/my

www.hisssochdisss.blogg.se

jaa nu finns jag pÄ www.hisssochdisss.blogg.se ocksÄ kommer sÄklart fortsÀtta med denna blogg.Min andra blogg kommer handla om nyheter om utrustning hiss/diss och mycket mera :) kolla gÀrna in den :)



hisshisshiss

jaaa en till hiss





 vÀndbar tröja frÄn jw  pris:1199

finns pÄ skarahÀstsport :)

Hejj

Heej har inte haft tid till att blogga ihelgen satt nu kommer lite inlÀgg ! Var ju och trÀnade för anders norman och det gick super. jaa har inte sÄ mycket att sÀga om det men var iaf skitbra övningar satt kan rekomendera honom om man Àr ute efter Àn bra trÀnare. Men nÄgra kanske undrar varför jag inte hoppar niljljus iörebro och det Àr för vi har vacinerat ponnysarna och man fÄr inte tÀvla pÄ 7dagar men ska hoppa petro och kanske blir det vÄr sista tÀvling.
men nu ska jag ner till stallet sÄ hejdÄ !!!!!!!!!!



hiiiiiiiisssssss

tja nu kommer en heltklar hiss !!!


 jaa dom hÀr finns pÄ skarahÀstsport !! dock har dom ingen hemsida tror jag !! iaf en stor hiss vad tycker ni hiss/diss kommer inlÀgg sedan varför jag hissar det !!

sorry !!

heej förlÄt för den dÄliga uppdateringen men har inte haft tid till bloggen !! men nu ska jag försöka blogga sÄ gott det gÄr men kommer börja blogga pÄ allvar pÄ mÄndag dÄ jag trÀnar ihelgen !!!men nu ska jag berÀtta en sak som mÄnga kan tycka Àr vÀldigt kul haha imorse vid typ ja 07.45 sÄ skulle jag och pappa Äka till skolan eller jag skolan och pappa jobbet och dÄ letade jag efter hÄr sprayen.hittade den inte helt borta satt frÄgade pappa var den va och han sa att den stog i trappen satt tog upp den sprayen som stog itrappen och tyckte den sÄg lite konstig ut men sprayade iaf en gÄng och det var sÄ konstigt och dÄ sÀger pappa eller det kanske inte va hÄrspray ?? lixom jag fick lite panik ett tag nÀr pappa sa att det va sko spray som man har satt skona ska bli extra hÄllbara :/ satt sprang upp och  nÀr jag gÄtt upp för att duscha sa pappa det Àr slut pĚvarmvatten :/ ehhhhhhhh skojar du ??? satt fick duscha kallllllttttttttttt och fyyyy vad jag frös sedan jaa ni hörde ju hur min morgon började :) haha lite panik jag hadde :/



heeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj

Hej har inte varit pÄ blogg humör just nu :( men ska försöka blogga sÄ mycket jag kan :) men efter som att det
Àr skola sÄ har man ju fullt upp med det men hinner inte mera nu :( :)

RSS 2.0